Boek: Kostbaar misverstand

Auteur: Jos Arets & Vivian Heijnen

Verschenen in: n.v.t.

Verschijningsdatum: 2014

Normaal €41,95. Nu: gratis te downloaden.

Download

Heb jij ook het gevoel dat training meer moet betekenen dan vijftien deelnemers in een ruimte met een dynamische begeleider? Herken je de ervaring dat training niet of onvoldoende bijdraagt aan het bereiken van organisatieresultaten? Dat klanten er niet veel van merken als er niemand meer naar training gaat?

Training als een op zichzelf staande gebeurtenis of als een vorm van podiumkunst heeft zijn langste tijd gehad. Andere en vooral effectievere oplossingen zijn vereist om leren en werken op een slimme manier te integreren, zodat professionals én organisaties beter gaan presteren. De trainingsindustrie staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen, met gevolgen voor lijn- én HR-managers.

Dit baanbrekende boek:

  • geeft inzicht in de verschijningsvormen van het kostbaar misverstand over trainen en de invloed hiervan op de prestaties van de organisatie;
  • laat zien hoe u business improvement gebruikt als uitgangspunt om leren en werken te integreren;
  • biedt handige checklists, hulpmiddelen en tips waarmee lijn- én HR-managers op een praktische manier aan de slag kunnen.

"De enige redevoeringen met waarneembaar resultaat zijn die welke door de luidsprekers van het station worden gehouden."

Simon Carmiggelt

"Functions and jobs represent non-value added cost until they are linked to primary processes that add value to customers."

Geary Rummler

"De belangrijkste reden voor het mislukken van projecten (waaronder ook trainingen) is de onvoldoende afstemming met de bedrijfsactiviteiten."

Jack Phillips