Inspiratiesessie Kinderopvang

Samenwerken aan eigentijdse oplossingen voor kwaliteit en professionalisering

Inspiratiesessie Kinderopvang

Ervaren jullie ook dat cursussen en trainingen vaak niet leiden tot betere prestaties op de werkvloer? Dat wat geleerd is al snel wegzakt door de waan van de dag?

Kom dan naar onze inspiratiesessie waarin jouw praktijk centraal staat en waar je met experts en collega´s kunt sparren over knelpunten en kansen over nieuwe vormen van professionalisering in de kinderopvang. Onze expertise over professionalisering en kwaliteit draagt eraan bij dat we samen over werkzame oplossingen kunnen nadenken. Wij tonen jullie een app (voor alle devices) die leren en professionaliseren op de werkvloer ondersteunt.

Pedagogisch medewerkers kunnen de ondersteuning eenvoudig raadplegen op het moment dat ze deze nodig hebben (vooraf, tijdens of na het uitvoeren van een taak). In de ‘online community’ kunnen pedagogisch medewerkers leren van en met collega’s van verschillende locaties. Werken met de app is effectief, toegankelijk, tijdbesparend en kostenbesparend (minder verletkosten). Bovendien sluit de methodiek perfect aan bij de pedagogisch medewerker van nu, die is opgegroeid en opgeleid in het digitale tijdperk.

Op die manier voorzien we de praktijk van de kinderopvang van eigentijdse oplossingen om kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Om minder klassiek naar professionalisering te kijken. Meer te doen dan het uitsluitend aanbieden van trainingen en e-learning.

Ben je nieuwsgierig? Ondernemend? Op zoek naar eigentijdse, werkende oplossingen? Kom dan naar onze inspiratiesessie! Samen met Sardes nemen je mee in het gedachtegoed achter deze aanpak, plaatsen deze in de context van de kinderopvang en bespreken met jou de mogelijkheden voor je eigen kwaliteits- en veiligheidsvraagstukken.

Voor wie?

Managers en stafmedewerkers (bijvoorbeeld HR en Kwaliteit) in de kinderopvang en de gastouderopvang.

Datum en locatie

8 december 2017, 14.00 – 16.30 uur inclusief borrel om 16.00 uur
De Verdieping, Sardes, Utrecht

Praktische informatie

Deelname bedraagt € 25,00. Na afloop van de inspiratiesessie ontvang je het boek ’702010 Naar 100% performance’.

Aanmelden kan via onderstaande button. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij een bevestiging.

Bij verhindering heb je het recht je zonder kosten te laten vervangen, mits te voren aan de organisatie gemeld. Tot vier weken voor de start kun je zonder kosten annuleren. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ben je de volledige deelnemersprijs verschuldigd.

Meer informatie?

Drs. Monique Boon
Senior Consultant
70:20:10 expert
m.boon@tulser.com